Werken bij IsoBouw

IsoBouw is een dynamische, resultaat- en klantgerichte organisatie. Dit mag men ook verwachten van een innoverend A-merk binnen de internationale isolatiemarkt. Er is binnen ons bedrijf veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. Op collegiale wijze zetten we samen de schouders onder de toekomst van ons bedrijf. Een gedreven club mensen die nuchter in het werk staan en open met elkaar communiceren.

De professionaliteit gaat daarbij overigens nooit verloren. Je collega’s hebben een hands-on mentaliteit waardoor projecten in een rap tempo elkaar opvolgen, zodat de onderneming zich steeds weer verrassend ontwikkelt. We werken pragmatisch en spreken elkaar aan op verantwoordelijkheden.

Bij een actief en sterk groeiend bedrijf als IsoBouw Systems, zijn nieuwe en enthousiaste medewerkers altijd welkom. Talent krijgt bij ons volop groeikansen. Zoek jij een uitdagende baan, stage of wil je afstuderen in een modern bedrijf? Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie per mail naar working@isobouw.nl