IsoBouw = INNOVATIE IN ISOLATIE.

Al onze isolatiesystemen zijn gebaseerd op het duurzame isolatiemateriaal airpop® (EPS, geëxpandeerd polystyreen). Dankzij de toepassing van dit materiaal bekleedt IsoBouw al jaren een vooraanstaande positie als het om efficiënt en duurzaam bouwen gaat.

Onze missie: Het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve airpop®-isolatiesystemen met een hoge kwaliteit.  Onze doelstelling hierbij is om onderscheidende producten met toegevoegde waarde aan te bieden zodat:

  • De vakhandel, voorschrijvers, aannemers en dakdekkers succesvoller zijn.
  • Het woongenot voor opdrachtgevers/eindgebruikers wordt verhoogd. 

Onze afnemers mogen van ons meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties verwachten dankzij onze vernieuwende grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en ons uitgebreide dienstenpakket. 

IsoBouw is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.  

Bedrijfsvideo:

IsoBouw: Een verstandige keuze

Om uw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u niet alleen vertrouwen op uitstekende grondstoffen en producten, maar ook op een professionele dienstverlening:

  • Deskundig advies: Bij projecten staat er voor u een compleet projectteam klaar voor een probleemloze uitvoering, zoals een deskundige rayonmanager, een professioneel binnendienstteam en een technisch project bureau. Specialisten die niet alleen verstand hebben van isoleren, maar ook van bouwen. 
  • Betrouwbare levering: Bouwmaterialen moeten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de bouwplaats zijn. Daarom hebben wij korte levertijden en proberen wij onze producten altijd stipt op tijd aan te leveren. Dit betekent voor u geen tijdverlies of langdurige opslag op het project.
  • Milieuvriendelijk retoursysteem: Omdat u niet op afval zit te wachten kunt u bij sommige materialen restmateriaal (zoals onder andere sparingen bij SlimFix) naar ons terugsturen. Dit wordt door ins volledig gerecycled.
  • Duidelijke werkinstructies: Bij de meeste producten leveren wij een verwerkingsvoorschrift met een duidelijke, stapsgewijze instructie. 
  • Handige lastenboekomschrijivingen en rekenprogramma’s: Hebt u lastenboekomschrijvingen nodig of wilt u de isolatiewaarde van een oplossing berekenen? Op deze website staan handige rekenprogramma’s. Ook detailleringen kunt u eenvoudig van deze site downloaden. Ze zijn geschikt voor de meeste tekenprogramma’s.
  • Beste kwaliteit: IsoBouw stelt hoge eisen aan de eigen organisatie. We zijn ISO 9001-gecertificeerd en hebben een eigen quality management systeem. Voor onze grondstoffen en producten gelden de hoogste normen en eisen. Ze zijn voorzien van productcertificaten en CE-markeringen.