Info-pagina voor woningbouwcorporaties

Energiebesparingen, beperkte budgetten, duurzaamheid, milieu en beperkte overlast voor bewoners: Belangrijke onderwerpen voor huisvestingsmaatschappijen. Kies daarom een goede partner die weet wat u wilt en met u meedenkt. IsoBouw is als geen ander in staat om u te ondersteunen met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • Airpop, het meest duurzaam

  Aandacht voor het milieu wordt steeds belangrijker. Duurzaam en Biobased bouwen winnen terrein. Airpop kan u hierbij helpen. Ons isolatiemateriaal behaalt de beste milieuscores. Niet gek, als je bedenk dat het voor 98% uit lucht bestaat. 

  Meer informatie over onze milieuscore
 • Kosten verlagen met SlimFix dakelementen

  IsoBouw beschikt over een groot assortiment isolerende dakelementen. Of u daken met of zonder kepers heeft, wij hebben een oplossing waarmee beter, sneller maar ook voordeliger een dak geïsoleerd kan worden.  

  Hellend dak isolatie

Naast kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij uw project extra ondersteunen dankzij een uitgebreide dienstverlening:

 • Wij kunnen met alle partijen vroeg aan tafel zitten en met u meedenken (ter voorkoming van faalkosten).
 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
 • Alle relevante detailleringen zijn via deze site gemakkelijk te downloaden, in elk gewenst bestandsformaat. Dat geldt ook voor alle bestekteksten.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening. De juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar weet u ook dat wij een retoursysteem aanbieden voor het afval op de bouwplaats? Wel zo prettig voor de leefomgeving van de bewoners. 

Wilt u een uitgebreide projectondersteuning?

Vraag onze medewerkers naar al onze mogelijkheden, wij komen graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook op uw bouwproject!

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.