Infopagina voor architecten

U vervult als architect een sleutelrol in het bouwproces. U heeft daarbij met veel producten te maken en u wilt daarom gericht en snel informatie om de juiste producten te kiezen. Producten waarmee u beter, makkelijker, milieuvriendelijker, esthetischer… kunt ontwerpen. Door goed naar architecten te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u terzijde te staan met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Kosten verlagen met SlimFix dakelementen

IsoBouw beschikt over een groot assortiment isolerende dakelementen. Of u met of zonder kepers bouwt, wij hebben een oplossing waarmee u beter, sneller maar ook voordeliger een dak isoleert.  

Elke renovatie verdient een specifieke product-oplossing

Ieder project is gebaat bij een product dat het beste aansluit op de situatie. Dit geldt ook voor het na-isoleren van gevels en platte /hellende daken. Daarom zorgt IsoBouw dat u altijd een passende oplossing heeft. Het gevolg: Kostenbesparingen en een hogere kwaliteit.

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht