Infopagina voor architecten

U vervult als architect een sleutelrol in het bouwproces. U heeft daarbij met veel producten te maken en u wilt daarom gericht en snel informatie om de juiste producten te kiezen. Producten waarmee u beter, makkelijker, milieuvriendelijker, esthetischer… kunt ontwerpen. Door goed naar architecten te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u terzijde te staan met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • EPB-rekentool

  Om te bepalen welk K-, S-en E-peil u behaalt met de isolatiesystemen van IsoBouw kunt u op deze site de EPB-rekentool raadplegen.

  Naar de EPB-rekentool
 • Lastenboekomschrijvingen

  Conform de Belgische systematiek kunt u de lastenboekomschrijvingen (bestekteksten) raadplegen en downloaden van onze isolatiesystemen.   

  Naar de bestekken
 • Kosten verlagen met SlimFix dakelementen

  IsoBouw beschikt over een groot assortiment isolerende dakelementen. Of u met of zonder kepers bouwt, wij hebben een oplossing waarmee u beter, sneller maar ook voordeliger een dak isoleert.  

  Naar het assortiment
 • Elke renovatie verdient een specifieke product-oplossing

  Ieder project is gebaat bij een product dat het beste aansluit op de situatie. Dit geldt ook voor het na-isoleren van gevels en platte /hellende daken. Daarom zorgt IsoBouw dat u altijd een passende oplossing heeft. Het gevolg: Kostenbesparingen en een hogere kwaliteit.

  Kijk welke product bij uw project past
 • Airpop, het meest duurzaam

  Milieubewust bouwen wordt steeds belangrijker. Duurzame en Biobased producten winnen terrein. Airpop speelt hier perfect op in. Dit isolatiemateriaal behaalt de beste milieuscores. Niet gek, als je bedenk dat het voor 98% uit lucht bestaat. 

  Meer informatie over onze milieuscore

Overige dienstverlening

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
 • Alle relevante detailleringen zijn via deze site gemakkelijk te downloaden, in elk gewenst bestandsformaat. Dat geldt ook voor alle bestekteksten. Deze vindt u net zoals de detailleringen bij de betreffende productinformatie.

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.