Infopagina voor architecten

U vervult als architect een sleutelrol in het bouwproces. U heeft daarbij met veel producten te maken en u wilt daarom gericht en snel informatie om de juiste producten te kiezen. Producten waarmee u beter, makkelijker, milieuvriendelijker, esthetischer… kunt ontwerpen. Door goed naar architecten te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u terzijde te staan met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

EPB-rekentool

Om te bepalen welk K-, S-en E-peil u behaalt met de isolatiesystemen van IsoBouw kunt u op deze site de EPB-rekentool raadplegen.

Lastenboekomschrijvingen

Conform de Belgische systematiek kunt u de lastenboekomschrijvingen (bestekteksten) raadplegen en downloaden van onze isolatiesystemen.   

Kosten verlagen met SlimFix dakelementen

IsoBouw beschikt over een groot assortiment isolerende dakelementen. Of u met of zonder kepers bouwt, wij hebben een oplossing waarmee u beter, sneller maar ook voordeliger een dak isoleert.  

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht