Info-pagina voor aannemers

IsoBouw is specialist in isolatie en isoleren, maar ook in bouwen. Door continu te onderzoeken wat echt werkt in de praktijk en goed naar aannemers te luisteren is IsoBouw als geen ander in staat om met verbeteringen te komen. Het doel: isolatiesystemen en hulpmiddelen ontwikkelen waarmee u beter, makkelijker, sneller, voordeliger… uw werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • Dakelementen die uw werk eenvoudig maken

  De toepassing van dakelementen maken uw werk een stuk eenvoudiger. Binnen een dag zet u een dak constructief in elkaar, heeft u het perfect geïsoleerd en esthetisch afgewerkt. Wilt u in het werk details toevoegen of moeten wij dat voor u doen? Alles is mogelijk.  

  Naar het assortiment dakelementen
 • Gevelisolatie waarmee u geldt verdient

  Voor muurisolatie en gevelisolatie heeft IsoBouw meerdere innovatieve oplossingen. Met deze producten kunt u voordeliger, eenvoudiger en sneller werken.   

  Naar het assortiment gevelisolatie
 • Verhelderende verwerkingsinstructies

  Om uw werk te verlichten wordt er bij veel producten een verwerkingsvoorschrift meegeleverd. Hierin leest u wat de verwerkingsstappen en technische aandachtspunten zijn voor een perfecte realisatie van uw project.

  De voorschriften zijn ook te downloaden bij de productinformatie.     

 • Afval retoursysteem

  Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
  Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

 • EPB-rekentool

  Om te bepalen welk K-, S-en E-peil u behaalt met de isolatiesystemen van IsoBouw kunt u op deze site de EPB-rekentool raadplegen.

  Naar de EPB-rekentool

Meer dan innovatieve producten

Naast kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij uw werk extra verlichten dankzij een uitgebreide dienstverlening:

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend.
 • Bij de productinformatie vindt u diverse detailleringsoplossingen voor onze producten.

Meer weten?

Vraag uw contactpersoon naar al onze mogelijkheden, hij komt graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook in de bouwput!

 

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.