Info-pagina voor aannemers

IsoBouw is specialist in isolatie en isoleren, maar ook in bouwen. Door continu te onderzoeken wat echt werkt in de praktijk en goed naar aannemers te luisteren is IsoBouw als geen ander in staat om met verbeteringen te komen. Het doel: isolatiesystemen en hulpmiddelen ontwikkelen waarmee u beter, makkelijker, sneller, voordeliger… uw werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Meer dan innovatieve producten

Naast kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij uw werk extra verlichten dankzij een uitgebreide dienstverlening:

  • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
  • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend.
  • Bij de productinformatie vindt u diverse detailleringsoplossingen voor onze producten.

Meer weten?

Vraag uw contactpersoon naar al onze mogelijkheden, hij komt graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook in de bouwput!

 

Verhelderende verwerkingsinstructies

Om uw werk te verlichten wordt er bij veel producten een verwerkingsvoorschrift meegeleverd. Hierin leest u wat de verwerkingsstappen en technische aandachtspunten zijn voor een perfecte realisatie van uw project.

De voorschriften zijn ook te downloaden bij de productinformatie.     

Afval retoursysteem

Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht