14 oktober 2019

IsoBouw verwelkomt u op 2 beurzen

IsoBouw staat in november zowel op de 'Dag van de Afwerking' als op 'Belgian Roof Day'. De focus ligt daarbij op het presenteren van meerdere nieuwe, niet eerder vertoonde, isolatiesystemen voor nieuwbouw- én renovatiedoeleinden.

De circulaire isolatiesystemen kenmerken zich door een hoge kwaliteit en veel verwerkingsgemak. Dat leidt tot besparing van arbeid, kosten en energie.

De innovaties zijn:

Nieuwe ‘dual density’ plat dak isolatie


Een ware productinnovatie is de ontwikkeling van een ‘dual-density’ isolatieplaat voor het platte dak. Dankzij de nieuwste productietechnieken worden de beste eigenschappen van airpop® (EPS) gecombineerd in één plaat; zoals een intensieve beloopbaarheid, een laag gewicht en hoge isolatiewaarden. De plaat is ideaal bij de toepassing van PV-systemen.

Nieuw isolatieconcept voor het isoleren van hellende daken
Een beter geïsoleerde dakkap in veel minder tijd zonder de gebruikelijke bouwwijze aan te passen. Tijdens de beurs toont IsoBouw een compleet nieuw isolatieconcept voor het hellende dak. Een concept dat perfect aansluit op de realisatie van een traditioneel keper- of spantendak.

Nieuwe vuurvaste isolatie


Toegepast in constructies voldoen airpop®-systemen aan alle wettelijke voorschriften met betrekking tot de brandveiligheid. Voor diegene die echter nog een stapje verder willen gaan laat IsoBouw een ware primeur zien met een nieuwe vuurvaste isolatie voor toepassing bij gevels en platte daken.

U vindt IsoBouw op stand 93 (Belgian Roof Day) en 133 (Dag van de Afwerking).