Info-pagina voor particulieren

Wilt u uw energiekosten verlagen en/of een bijdrage leveren aan een schoner milieu? Dan is isoleren een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken. Met isolatie wordt de energiebehoefte om een woning te verwarmen verlaagd waardoor u geld bespaart. Tegelijkertijd verhoogt u het wooncomfort. Voor het milieu betekent een goed geïsoleerd huis dat er minder energie hoeft te worden opgewekt. IsoBouw is een aanbieder van een breed assortiment duurzame isolatiesystemen die zowel voor nieuwbouw- als ook voor renovatiedoeleinden kunnen worden toegepast. Enkele voorbeelden zijn:
 • Voordelige na-isolatie voor daken en gevels

  Voor het na-isoleren van daken en gevels kunt u bij IsoBouw kiezen uit diverse isolatiesystemen afhankelijk van uw wensen, budget en voorhanden situatie . Kijkt u maar eens naar ons uitgebreid assortiment.

  Naar onze renovatieproducten
 • Isolerende spouwvulling

  IsoBouw heeft diverse soorten parels voor het na-isoleren van de bestaande spouw (witte EPS parels, grijze EPS-HR parels die 20% beter isoleren en BioFoam-parels die gemaakt zijn van plantaardig afval).Wij leveren deze via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inblazen van EPS-parels, zoals o.a. het bedrijf termokomfort.

 • Airpop, het meest duurzaam

  Aandacht voor het milieu wordt steeds belangrijker. Duurzaam en Biobased bouwen winnen terrein. Airpop kan u hierbij helpen. Ons isolatiemateriaal behaalt de beste milieuscores. Niet gek, als je bedenk dat het voor 98% uit lucht bestaat. 

  Meer info over onze milieuscore

Isoleren loont

Verkrijgbaarheid IsoBouw isolatie

De meeste producten worden geleverd via de professionele bouw- en houtmaterialenhandel. Afhankelijk van de handelaar kunt u ook als particulier bij hen terecht. Vraag er naar bij uw plaatselijke handelaar.

 

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.