Info-pagina voor handelaren

Onderscheidende producten verkopen is voor handelaren van levensbelang. Deze geven uw organisatie meer aanzien, hogere marges en een voorsprong op uw concurrentie. Wat dat zit u bij IsoBouw wel goed. Het hele IsoBouw-beleid is gefocust op innovativiteit. IsoBouw levert de service en de producten waarmee uw afnemers beter, makkelijker, sneller, voordeliger… hun werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Dakelementen waarop aannemers zitten te wachten

Nieuwbouw, renovatie of daken met een dragend dakbeschot, in ons assortiment dakelementen zit altijd een perfect passende oplossing. Wil uw aannemer in het werk details oplossen of moeten wij dat voor hen doen? Alles is mogelijk.

Probleemloos plat dak isolatie leveren

Dakdekkerhandelaren die zekerheid willen over correcte en stipte leveringen van plat dak isolatie zijn bij IsoBouw aan het juiste adres. Onze klanttevredenheidsscore is uitmuntend op dit gebied. Nog geen ervaring? Test u ons maar eens. 

Afval retoursysteem

Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht