Info-pagina voor handelaren

Onderscheidende producten verkopen is voor handelaren van levensbelang. Deze geven uw organisatie meer aanzien, hogere marges en een voorsprong op uw concurrentie. Wat dat zit u bij IsoBouw wel goed. Het hele IsoBouw-beleid is gefocust op innovativiteit. IsoBouw levert de service en de producten waarmee uw afnemers beter, makkelijker, sneller, voordeliger… hun werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Overige dienstverlening

  • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische en commerciële adviezen via ons projectbureau en onze commerciële buiten- en binnendienst.
  • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend. 
  • Bij de productinformatie kunnen voorschrijvers en verwerkers diverse detailleringsoplossingen voor onze producten vinden.

Meer weten?

Vraag uw contactpersoon naar al onze mogelijkheden, hij komt graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook in de bouwput!

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht