Info-pagina voor handelaren

Onderscheidende producten verkopen is voor handelaren van levensbelang. Deze geven uw organisatie meer aanzien, hogere marges en een voorsprong op uw concurrentie. Wat dat zit u bij IsoBouw wel goed. Het hele IsoBouw-beleid is gefocust op innovativiteit. IsoBouw levert de service en de producten waarmee uw afnemers beter, makkelijker, sneller, voordeliger… hun werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • Dakelementen waarop aannemers zitten te wachten

  Nieuwbouw, renovatie of daken met een dragend dakbeschot, in ons assortiment dakelementen zit altijd een perfect passende oplossing. Wil uw aannemer in het werk details oplossen of moeten wij dat voor hen doen? Alles is mogelijk.

  Naar het assortiment dakelementen
 • Probleemloos plat dak isolatie leveren

  Dakdekkerhandelaren die zekerheid willen over correcte en stipte leveringen van plat dak isolatie zijn bij IsoBouw aan het juiste adres. Onze klanttevredenheidsscore is uitmuntend op dit gebied. Nog geen ervaring? Test u ons maar eens. 

  Naar ons uitgebreid assortiment
 • Voorsprong door innovaties

  Niet alleen IsoBouw, maar ook u kunt een voorsprong krijgen met onderscheidende producten. Op de homepage ziet u hiervan 3 voorbeelden. Vanzelfsprekend ondersteunt IsoBouw u met uitgebreide promotiecampagnes richting uw afnemers. 

  Naar recente innovaties
 • Scholing medewerkers

  IsoBouw is gaarne bereid uw medewerkers te ondersteunen met producttrainingen. Indien gewenst verzorgen wij trainingen bij ons of bij uw vestiging of op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.   

 • Afval retoursysteem

  Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
  Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Overige dienstverlening

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische en commerciële adviezen via ons projectbureau en onze commerciële buiten- en binnendienst.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend. 
 • Bij de productinformatie kunnen voorschrijvers en verwerkers diverse detailleringsoplossingen voor onze producten vinden.

Meer weten?

Vraag uw contactpersoon naar al onze mogelijkheden, hij komt graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook in de bouwput!

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.