Infopagina voor dakdekkers

IsoBouw weet wat dakdekers willen: Een goed isolerende en gebruiksvriendelijke isolatie, niet al te hoge kosten en een probleemloos plat dak. Om in uw behoefte te voorzien kijkt IsoBouw continu in de praktijk wat echt werkt voor u. Daarom kan IsoBouw voortdurend met product-/ en serviceverbeteringen komen zodat u beter, makkelijker, sneller, voordeliger… uw werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn

Overige dienstverlening

  • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk, zoals verlegplannen bij afschotdaken.
  • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend.
  • De plat dak isolatie kan desgewenst met een zelflosser of kraanwagen worden aangeleverd.
  • Bij de productinformatie vindt u diverse detailleringsoplossingen voor onze producten.

Meer weten?

Vraag uw contactpersoon naar al onze mogelijkheden.

Ondersteunend projectbureau

Heeft u een dak waar afschotplaten op komen? Indien gewenst, ondersteunt IsoBouw u met een uitgebreid advies over de te bestellen specificatie en over de verleg-instructies aan de hand van een verlegplan. De, conform tekening gecodeerde, isolatieplaten kunt u dan snel verwerken op de bouwplaats.  

Afval retoursysteem

Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht