Infopagina voor dakdekkers

IsoBouw weet wat dakdekers willen: Een goed isolerende en gebruiksvriendelijke isolatie, niet al te hoge kosten en een probleemloos plat dak. Om in uw behoefte te voorzien kijkt IsoBouw continu in de praktijk wat echt werkt voor u. Daarom kan IsoBouw voortdurend met product-/ en serviceverbeteringen komen zodat u beter, makkelijker, sneller, voordeliger… uw werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn
 • Na-isoleren zonder randdetailaanpassingen

  Een uitdaging bij het na-isoleren is de extra dikte van de isolatielaag. Bij hoge isolatiewaarden leveren alle soorten isolatie extra werk op in de detaillering. Alle, behalve één! IsoBouw heeft speciaal hiervoor RenoTop-HR ontwikkeld. Uw voordeel: Geen ophoging van de dakrand, aanzienlijk minder kosten.    

  Naar de productinformatie
 • Voordelig hellende daken na-isoleren

  Na-isoleren op kepers of dragend dakbeschot? Nieuwe pannen of de huidige handhaven? Vragen die uw keuze bepalen naar de voordeligste oplossing om een hellend dak na te isoleren.

  Kijk welke product bij uw project past
 • RC-rekentool

  De isolatiewaarde van plat dak isolatie wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). IsoBouw helpt u met de Rc-rekentool om te bepalen welke dikte u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

  Naar het RC-rekentool
 • EPB-rekentool

  Om te bepalen welk K-, S-en E-peil u behaalt met de isolatiesystemen van IsoBouw kunt u op deze site de EPB-rekentool raadplegen.

  Naar de EPB-rekentool
 • Ondersteunend projectbureau

  Heeft u een dak waar afschotplaten op komen? Indien gewenst, ondersteunt IsoBouw u met een uitgebreid advies over de te bestellen specificatie en over de verleg-instructies aan de hand van een verlegplan. De, conform tekening gecodeerde, isolatieplaten kunt u dan snel verwerken op de bouwplaats.  

 • Afval retoursysteem

  Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
  Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Overige dienstverlening

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk, zoals verlegplannen bij afschotdaken.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend.
 • De plat dak isolatie kan desgewenst met een zelflosser of kraanwagen worden aangeleverd.
 • Bij de productinformatie vindt u diverse detailleringsoplossingen voor onze producten.

Meer weten?

Vraag uw contactpersoon naar al onze mogelijkheden.

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.