Infopagina voor dakdekkers

IsoBouw weet wat dakdekers willen: Een goed isolerende en gebruiksvriendelijke isolatie, niet al te hoge kosten en een probleemloos plat dak. Om in uw behoefte te voorzien kijkt IsoBouw continu in de praktijk wat echt werkt voor u. Daarom kan IsoBouw voortdurend met product-/ en serviceverbeteringen komen zodat u beter, makkelijker, sneller, voordeliger… uw werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn

Voordelig hellende daken na-isoleren

Na-isoleren op kepers of dragend dakbeschot? Nieuwe pannen of de huidige handhaven? Vragen die uw keuze bepalen naar de voordeligste oplossing om een hellend dak na te isoleren.

RC-rekentool

De isolatiewaarde van plat dak isolatie wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). IsoBouw helpt u met de Rc-rekentool om te bepalen welke dikte u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

EPB-rekentool

Om te bepalen welk K-, S-en E-peil u behaalt met de isolatiesystemen van IsoBouw kunt u op deze site de EPB-rekentool raadplegen.

Ondersteunend projectbureau

Heeft u een dak waar afschotplaten op komen? Indien gewenst, ondersteunt IsoBouw u met een uitgebreid advies over de te bestellen specificatie en over de verleg-instructies aan de hand van een verlegplan. De, conform tekening gecodeerde, isolatieplaten kunt u dan snel verwerken op de bouwplaats.  

Afval retoursysteem

Kaal en schoon isolatiemateriaal kan als afval retour genomen worden vanaf de bouwplaats of het magazijn. Hiervoor zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar.  
Voor samengestelde producten zoals dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht